Aptus Aptobalance Pet prášok 140 g

  • Doplnkové krmivo určené pre úpravu funkcie črevnej mikroflóry.
  • Použite pri črevných ťažkostiach spôsobených zmenami v kŕmení.
Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do:
13.5.2024
Možnosti doručenia
Kód: 1542
€14,99 –18 % €12,19 €10,16 bez DPH
Aptus Aptobalance Pet prášok 140 g
Aptus Aptobalance Pet prášok 140 g
€14,99 –18 %
doprava zadarmo
Doprava zadarmo
pri objednávke nad 69€
garancia vratenia penazi
Vrátenie tovaru
do 14 dní od zakúpenia
Zaruka na zakupeny tovar
Garancia kvality
záruka 24 mesiacov na náš tovar

Aptus APTOBALANCE prášok je doplnkové krmivo určené pre úpravu funkcie črevnej mikroflóry obsahujúci laktobacily. Laktobacily obsiahnuté v prípravku APTOBALANCE sa množia v črevách a znižujú prítomné pH. Následne rastie množstvo benígnych baktérií, a takto sa zhoršujú životné podmienky pre prežívanie patogénnych baktérií. Pektín chráni črevnú sliznicu. Morské riasy obsahujú vysoké množstvo esenciálnych mikronutrientov.

Návod na použitie:
prípravok APTOBALANCE sa podáva psom a mačkám pri črevných ťažkostiach spôsobených zmenami v kŕmení, počas odstavu, počas liečby antibiotikami (obnova bakteriálnej mikroflóry v črevách) a počas cestovania so psami a mačkami.

Dávkovanie

u psov sa podávajú 1-3 čajové lyžičky, u mačiek 0,5-1 čajová lyžička na deň po dobu 2-5 dní.

Prípravok sa zamieša do krmiva, alebo do kyslého mlieka, znáša ak ho pes či mačka. Pri vážnych poruchách rovnováhy črevnej mikroflóry možno počas 3-4 dní dávku zdvojnásobiť. Uistite sa, že zvieratá trpiace hnačkou majú dostatočný príjem tekutín, prinajmenšom 0,5-1 dcl/kg/deň.

Čajová lyžička prípravku je ekvivalentná hmotnosti 3 g 

Uchovávanie:
Uchovávajte pri teplote do 25 ° C, po prvom otvorení uchovávajte v chladničke (8 ° C -15 ° C).
Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu detí.

Pozor:
pri vážnych stavoch, alebo ak sa stav zvieraťa zhoršuje alebo problémy pretrvávajú, vyhľadajte pomoc veterinárneho lekára.

Zloženie


Prášok z morských rias 50%, laktóza 30%, sušené odtučnené mlieko 19%, pektín (E 440) 0,6%, zmes laktobacilov 0 , 4%.