Hafpark a Hafkonaut už aj v Košiciach!

S radosťou oznamujeme, že naše hlavolamy si môžete po novom vyskúšať už aj v Košickom Hafparku. Hafpark ponúka pod jednou strechou viaceré služby, ktoré majú zjednodušiť a spríjemniť každodenné povinnosti a radosti psíčkarov. Ušetrený čas, ktorý si následne môžete užiť so svojim labkošom. Čo v Hafparku nájdete?
  • MLSKAfé
  • HAFpark denná škôlka
  • Narodeninové oslavy a torty pre labkošov
  • chovateľské potreby

MLSKAfé

MLSKAfé je miesto kde má prednosť najprv pes a potom pán. Hodnoty sú postavené na mokrom nošteku a vrtiacom sa chvostíku. V tejto kaviarničke potešia všetky zmysly vášho psíka. Či je malý alebo veľký, chlpatý alebo nahatý, šteňa alebo starec, s papiermi alebo limitovaná edícia, čierny alebo biely, poľovnícky alebo kabelkový, každý psík tu má svoje čestné miestočko (Áno... peliešok, vodičku aj hračky). MLSKAfé ponúka priestor na socializáciu chlpáča, jedinečnú atmosféru a priateľský prístup. Takže...nech sa páči, vyložte si nohy, urobte si pohodlie a zamlsajte si po boku svojho najlepšieho priateľa.

Denná psia škôlka

Denná škôlka je pre psíkov dostupná od 7:30 do 19:00 každý pracovný deň. O vášho štvornohého kamoša môže byť postarané počas celého dňa aj keď vy máte iné povinnosti. Váš miláčik sa socializuje s ostatnými labkošmi a navyše má k dispozícii aj rôzne hračky, hlavolamy a pohodlné peliešky.

Torty a narodeninové oslavy

Má Váš labkoško narodeniny? Poďakujte sa mu za jeho vernosť a lásku mlsavou narodeninovou tortou. Vyrábané sú ručne v pekárničke Hafparku MLS. Každá jedna torta je unikátna, neobsahuje žiadne konzervanty, farbivá ani chémiu. V ponuke sú 1, 2 a 3-poschodové torty pre najväčších maškrtníkov.

Hafkonautov hlavolamový kútik

Vedeli ste, že 15 minút mentálnej aktivity je pre psíka ekvivalentom 30 minút športu? Ak si myslíte, že starého psa novým kúskom nenaučíte, o opaku sa môžete prísť presvedčiť už aj v Hafparku. Nájdete tu niekoľko skvelých psích hlavolamov z našej ponuky. K dispozícii sú zadarmo psím škôlkarom, ale aj psíkom, ktorí prídu s majiteľmi do kaviarne. Ak teda váhate, či je hlavolam pre vášho psíka správnou voľbou, odporúčame spraviť si výlet na dobrú kávu a prísť si ho nezáväzne otestovať.

Kde Hafpark Košice nájdete?

Hafpark Košice vás privíta od pondelka do nedele na adrese: Jakobyho 1, Košice - Staré Mesto.

Pokračovať v čítaní 📖

Ako vybrať meno pre psa

Ako vybrať meno pre psa?

Nepatríte k tým, čo majú meno pre psa vymyslené už od detstva? Nevadí pomôžeme vám s výberom