Škôlka pre psov a kaviareň Dunčovňa

Ste cez deň v práci, deti v škole a neviete čo s vašim chlpáčom? Presne pre takéto prípady vznikla denná psia škôlka Dunčovňa, v ktorej nájde váš psík nových psích priateľov a veľa lásky od ľudí́.

Viac ako len kaviareň

Dunčovňa je príjemná prevádzka ktorá spája kaviareň pre ľudí a škôlku pre psíkov. Môžete prísť na kávu, limonádu, či výborný koláč a pritom si užiť pozornosť štvornohých škôlkarov. Kaviareň je prístupná pre všetkých. Je vhodným miestom kde si môžte oddýchnuť s priateľmi a váš psík nebude musieť nehybne sedieť pod stolíkom, ale naopak bude sa môcť zahrať spolu s ostanými v rámci celej kaviarne. Vítaní su aj všetci, ktorí si nemôžu dovoliť mať psíka u seba doma, alebo chcú potešiť dieťa, ktoré túži po psom kamarátovi. Okrem koláčikov pre vás, sú vždy nachystané aj napečené dobroty pre havinov, aby sa nemuseli len smutne pozerať zatiaľ čo si vy pochutnávate.

Denná škôlka – čakajú na vás domáce pamlsky pre psov

Denná škôlka je pre psíkov dostupná od pondelka do soboty. Na škôlkarov čakajú rôzne domáce pečené dobroty, ale aj doplnky výživy. Obľúbené sú napríklad pečeňové, kuracie, hovädzie, cuketové, lososové, syrové či špenátové. K dispozícii sú aj muffiny, müsli tyčinky, ale aj zmrzliny plné vitamínov. V neposlednom rade má váš miláčik k dispozícii rôzne hračky, hlavolamy a pohodlné peliešky.

Prečo využiť psiu škôlku?

Škôlka neprináša výhody iba psíkovi, ale nepochybne aj jeho majiteľovi. Za čas čo je o vášho chlpáča výborne postarané si vy viete vybaviť všetky povinnosti, alebo si vyraziť na celodenný výlet.
  • Váš psík sa môže socializovať s inými psami, ale aj ľuďmi.
  • Psík sa vám vráti domov príjemne vyčerpaný.
  • Spestruje život vášmu chlpáčovi vďaka čomu je potom psík šťastnejší.
  • Podporuje zdravý životný štýl plný pohybu.

Psia škôlka a jej pravidlá

Aby sa zabezpečila bezpečnosť pre všetkých, je potrebné nastaviť niekoľko pravidiel:
  • Psík musí byť socializovaný a nebyť agresívny.
  • Psík musí mať všetky základné očkovania a aj očkovanie na kotercový kašeľ.
  • Psík musí mať základné hygienické návyky.

Novinka: Hlavolamový kútik v Dunčovni

Vedeli ste, že 15 minút mentálnej aktivity je pre psíka ekvivalentom 30 minút športu? Ak si myslíte, že starého psa novým kúskom nenaučíte, o opaku sa môžete prísť presvedčiť práve v Dunčovni. Nájdete tu niekoľko skvelých psích hlavolamov z našej ponuky. K dispozícii sú zadarmo psím škôlkarom, ale aj psíkom, ktorí prídu s majiteľmi do kaviarne. Ak teda váhate, či je hlavolam pre vášho psíka správnou voľbou, odporúčame spraviť si výlet na dobrú kávu a prísť si ho nezáväzne otestovať.

Kde Dunčovňu nájdete?

Dunčovňa vás privíta od pondelka do soboty pri DK Ružinov, na adrese:
Jašíková 24, 821 04, Bratislava

Pokračovať v čítaní 📖

Ako vybrať meno pre psa

Ako vybrať meno pre psa?

Nepatríte k tým, čo majú meno pre psa vymyslené už od detstva? Nevadí pomôžeme vám s výberom